Menu
Your Cart

Вижте нашите специални предложения с неустоими цени ТУК

СИСТЕМА ЗА НИВЕЛИРАНЕ НА ПЛОЧКИ

Системата за изравняване на плочки е много лесна за употреба и гарантира професионален резултат всеки път.

Тази система за нивелиране е особено подходяща при голям формат плочки - например 60х120см, 100х300см, 80х160см, но е много лесна и практична и при по-малки размери - 30х60см, 60х60см, 30х120см и други. 

Клипсите (кръстачки) се предлагат в различни широчини - 1мм или 2мм. С тях се определя фугата между плочките. 

Клипсите се полагат между плочките, където е необходимо, но минимум във всеки ъгъл. Клипсата се поставя между две съседни плочки. 

Клиновете се поставят в ушите на клипсите, като се притискат с клещите за сигурно изравняване нивата на плочките. 

След стягане на лепилния материал клиновете се вадят и се чупят ушите на клипсите. 

Положете фугиращия материал и се насладете на равни настилки и облицовки.

Пазаруване по марки: ISI
Клещи за нивелиране на плочки за многократна употреба.Клипсите се полагат между плочките и служат и за оформяне на равномерна фуга.Клиновете се стягат в ушите на клипсите с помощта на клещи и по този начин повърхностите на две съседни плочки се изравняват.След изсъхване на лепилото клиновете се отст..
35.00 лв.
Пазаруване по марки: ISI
Клинове за нивелиране на плочки за многократна употреба.Клипсите се полагат между плочките и служат и за оформяне на равномерна фуга.Клиновете се стягат в ушите на клипсите с помощта на клещи и по този начин повърхностите на две съседни плочки се изравняват.След изсъхване на лепилото клиновете се от..
20.00 лв.
Пазаруване по марки: ISI
Клипси за нивелиране на плочки с широчина 1мм.Клипсите се полагат между плочките и служат и за оформяне на равномерна фуга.Клиновете се стягат в ушите на клипсите с помощта на клещи и по този начин повърхностите на две съседни плочки се изравняват.След изсъхване на лепилото клиновете се отстраняват,..
18.00 лв.
Пазаруване по марки: ISI
Клипси за нивелиране на плочки с широчина 2мм.Клипсите се полагат между плочките и служат и за оформяне на равномерна фуга.Клиновете се стягат в ушите на клипсите с помощта на клещи и по този начин повърхностите на две съседни плочки се изравняват.След изсъхване на лепилото клиновете се отстраняват,..
18.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)